Education – The key to success

Helemaal klaar en voorbereid voor de toekomst , vooral op het gebied van educatie.

Met een nagelnieuwe TRINITY Academy in het hoofdkantoor van de Benelux in Heijen van maar liefst 220 m2, inclusief volledig ingerichte fotostudio, koffiecorner, TAILOR´S Grooming Barbershop, wash, spa & relax area en natuurlijk het grootste gedeelte: de volledig flexibel in te richten look, learn & act area voor TRINITY haircare met op maat gemaakte dubbelzijdige verrijdbare werkplekken, meervoudig te combineren podiumdelen en een professionele geluids- en lichtinstallatie, uiteraard gericht op de toekomst met LED-verlichting in verschillende gradaties.

TRINITY partnersalons én geïnteresseerde salons zijn meer dan welkom tijdens een van de vele trainingen, cursussen of seminars in de TRINITY Academy Benelux. In het nieuwe educatieprogramma voor het najaar van 2020 hebben er enkele aanpassingen plaatsgevonden om te kunnen voldoen aan de richtlijnen en eisen van zowel de RIVM als ook de eigen wensen en behoeften van het educatieteam van TRINITY haircare. Zo zal er tijdens trainingen en cursussen uitsluitend in kleine, gemaximaliseerde groepen gewerkt worden, zullen de werkplekken op gepaste afstand worden opgesteld en zullen er verder ruim voldoende hygiene maatregelen en specifieke loop- en werkroutes worden vastgelegd in en rond de TRINITY Academy.

Klik hier voor het Educatie Aanbod

220m2 Studio – 100% Corona Proof

Wij volgen strikt de richtlijnen van het RIVM om onze trainingen zo veilig mogelijk te kunnen blijven geven

Onze Visie op Educatie

Al vele jaren lang is Educatie een belangrijk sleutelwoord voor de gehele kappersbranche. Tegenwoordig is gelukkig iedereen ervan overtuigd dat Educatie van levensbelang is voor de persoonlijke ontwikkeling, het bewaken van de kwaliteit en het meegaan met trends en ontwikkelingen van en voor kappers en kapsalons, in welke hoedanigheid en grootte dan ook.

Iedereen met passie voor ons mooie kappersvak zou eigenlijk, zo vinden inmiddels velen binnen onze branche, min of meer verplicht meerdere scholingen, trainingen, look & learns, events of seminars per jaar moeten bezoeken. En eerlijk gezegd zijn wij het daar roerend mee eens!

Natuurlijk beslist iedereen voor zich wat hij of zij belangrijk vindt, maar wij kunnen niet genoeg blijven benadrukken dat het kappersvak gelukkig een ontwikkelings- en ervaringsvak is, gecombineerd met een trend- en seizoensgevoeligheid, waardoor in onze ogen educatie van levensbelang is!

In onze nieuwe TRINITY Academy in Heijen bieden we dan ook een volledig educatieprogramma aan, met een gevarieerd aanbod in cursussen. Naast volledig verzorgde Academy Days (inclusief lunch én diner) of onze Look & Learns op het gebied van (knip)technieken en kleur, bieden we ook GRATIS productuitleg van onze CARE, STYLING en COLOUR aan voor alle leden van onze partnersalons.

Laat je inspireren en meld je nu aan voor één of meerderen van onze cursussen!

Toegankelijk

Toegankelijk

Laagdrempelige cursussen in kleine groepen, zodat er voldoende individuele aandacht kan worden gegeven aan de deelnemers.

Persoonlijk

Persoonlijk

Wij houden het graag persoonlijk! Dus een informele setting waar iedereen zichzelf kan en mag zijn.

Gevariëerd

Gevariëerd

Van praktische cursussen tot look & learns, op verschillende werkgebieden, zoals knippen, kleuren, dames, heren, sales en meer…

Leerzaam

Leerzaam

Met specialisten op verschillende vakgebieden geven wij de garantie voor een leerzame cursus vol nieuwe inspiratie!

Praktisch

Praktisch

Niets is leuker, dan nieuwe trends en technieken opgedaan tijdens de cursus, direct om te zetten naar de dagelijkse praktijk in de salon!

Creatief

Creatief

“Creativiteit is zien wat iedereen ziet, maar doen wat niemand doet.”

Educatie Aanbod

Klik hier voor het Educatie Aanbod