TRINITY haircare – Wat geven wij terug

We zijn van mening dat we iets van onze sociale verantwoordelijkheid die we als bedrijf hebben ook moeten laten zien en dat we ook iets moeten teruggeven aan de gemeenschap. Dat is de reden waarom we zoveel instellingen ondersteunen van verschillende liefdadigheids- en humanrights-organisaties: om ervoor te zorgen dat ze hun inspirerende en uitdagende werk kunnen voortzetten om van de wereld in de toekomst een betere plek te maken.

Van lokale initiatieven om kanker te bestrijden (Nederland) of om daklozen te helpen door ze een GRATIS knipbeurt te geven (Barber Angels), door wereldwijde steun voor grotere multinationale liefdadigheidsorganisaties, zoals bijvoorbeeld de Movember-stichting of de Ocean Clean-up.

We care. We take care. We cherish. We share. We act.

Vanaf dag 1 ontwikkelen we onze producten 100% dierproefvrij!

Wij zorgen voor…

…een betere toekomst! Beginnend met klimaat-neutrale printproducten op FSC gecertificeerde verpakkingen tot gecertificeerde en milieuvriendelijke ingrediënten. Maar dat is slechts het begin! Je kunt van ons nog meer duurzaamheid en een goed geweten verwachten in combinatie met de hoogste kwaliteit. Lees hieronder onze belangrijkste speerpunten.

ECO CERTIFIED INGREDIËNTEN

Producten met het ECOCERT label bevatten ingrediënten die worden geproduceerd op een gecertificeerde en milieuvriendelijke manier. ECOCERT is een biocertificeringsorganisatie. Ze doen inspecties in meer dan 80 landen wat ECOCERT een van de grootste biocertificering organisaties in de wereld maakt.

ECO CERTIFIED VERPAKKINGEN

Verpakkingen die het label “FSC Mix” dragen, worden geproduceerd van gecertificeerde en gecontroleerde materialen. Vaak zijn er verkeerde interpretaties van het “FSC Mix” label: het label betekent niet dat slechts kleine hoeveelheid van gecertificeerde vezels worden gebruikt, maar dat alle gebruikte houtvezels van gecertificeerde en gecontroleerde herkomst zijn!

KLIMAATNEUTRALE PRINTPRODUCTEN

Ten aanzien van drukwerk dat worden gerealiseerd in samenwerking met drukkers die samenwerken met ClimatePartner, FirstClimate of andere specialisten voor klimaatneutrale diensten, compenseren we de geproduceerde CO2 door het betalen van een extra vergoeding. Met deze extra kosten de hoeveelheid geproduceerde CO2 wordt gecompenseerd.

DIERPROEFVRIJE TESTS

Onze producten zijn 100% en volledig vrij van dierproeven – dat is wat wij garanderen! Hierdoor hebben we zijn opgenomen door PETA als een gecertificeerde producent van producten die 100% vrij van dierproeven zijn. In de toekomst zullen we projecten en dierenopvangcentra in verschillende landen ondersteunen.

WE CARE FOR HAIR - AND EVEN MORE

Niet alleen TRINITY haircare als bedrijf, maar ook onze vele partners in heel Europa ondersteunen organisaties die zorgen voor een betere wereld. We moedigen alle salons die met TRINITY producten werken aan om lokale of globale projecten te ondersteunen. Samen kunnen we veel bereiken!

DERMATOLOGISCHE TOLERANTIE

De nuancen van onze VDT haarkleuringen zijn dermatologisch getest en zijn allemaal beoordeeld met een ‘A’. Dit is erg belangrijk voor ons – alleen op deze manier kunnen we een verantwoorde lange-termijn relatie tussen ons, onze partners en de eindgebruikers opbouwen en behouden.

Wat zeggen onze klanten

ONZE PARTNERSALONS OVER ONS

TRINITY is een heerlijk merk, wij werken er jarenlang mee en ik ben er heel tevreden over! De styling, de verf, de verzorgingslijn en de mannenlijn TAILOR'S: alles wat het moet doen, doet het ook. De styling is perfect, voor ieder wat wils. De verf is zacht, mijn klanten met allergieën hebben geen last meer, de kleur dekt mooi, geeft glans en ziet er natuurlijk uit. De verzorgingslijn bevat heerlijke shampoo's en maskers voor ieder haartype. De mannenlijn TAILOR'S is een verwennerij voor de man! Ik kan nog wel even doorgaan, maar waar het elke keer op neer komt is dat dit merk doet wat het belooft en klanten komen er voor terug! Twijfel je als kapper om met een ander merk te gaan werken, dan kan ik je TRINITY zeer zeker aanraden! Wij zijn FAN!
Nicole Prins Erents, Nicole's Kapsalon - Anna Paulowna
Wij zijn nu 5 jaar werkzaam met TRINITY haircare. Een fantastisch merk met een goede uitstraling, super service, geweldige kwaliteit en bovenal salon exclusief. Wat wil je nog meer als partnersalon?! 200% tevreden en mega gek van Kaleid en Dilutioniste 😍 oké klein beetje verslaafd 😉
Debby Martens, Hairstudio BlitzzZ - Gennep
Voor mijn salon wilde ik een leverancier die een totaalpakket Colour, Verzorging en Styling kon aanbieden en goede ondersteuning geeft, zowel in educatie als commercieel. TRINITY haircare heeft veel professionaliteit en kennis van zaken. Bovendien zijn de producten enkel en alleen bij TRINITY haircare verkrijgbaar in een goede prijs/kwaliteit verhouding, wat zeker de verkoop in mijn salon heeft bevorderd. Ik ben erg tevreden over onze samenwerking en trots om lid van de TRINITY Family te zijn!
Inge Mooij, Hairstudio Inge - Enschede
In de loop van de jaren heb ik met verschillende firma's gewerkt, maar TRINITY haircare Benelux steekt er toch echt met kop en schouders bovenuit. Dat komt door de heerlijke en eerlijke producten, die doen waar ze voor staan, maar ook zeker de relaxte en 'normale houding' die de mensen achter TRINITY haircare hebben. Ze geven fijne en goede trainingen en helpen je met alles, van raad tot daad. Kortom: een compleet pakket waar elke kapper blij van wordt😃
Monique Agterberg, Monique's Haargarage - Ijsselstein

Word ook Partnersalon en ontdek wat echte service en kwaliteit betekenen!

PARTNERSCHAP, SERVICE, KWALITEIT

NEEM CONTACT MET ONS OP