Project omschrijving

Artistic Minimalistic

2020 – learning how to be more with less

Wat een jaar tot dusver! Wie had er gedacht dat 2020 zo zou verlopen. Laten we proberen om dit jaar zo positief mogelijk te benaderen, want positiviteit en leren van verschillende ervaringen zijn dingen die helpen om een heldere blik in de toekomst te krijgen.

Zou het niet mooi zijn dat mensen nu eindelijk een les leren uit datgene wat de wereld ons probeert te vertellen? Is het niet prachtig dat de natuur meer dan ooit tevoren aan het opbloeien is, dat de lucht schoner is dan de afgelopen jaren en dat mensen zich nog meer bewust worden van het milieu en hun eigen omgeving en omstandigheden.

Wat denk jij? Zal het blijven? Zouden deze bewustwordingen blijven, en zullen mensen de nodige aanpassingen doen? Zou de mensheid leren van deze recente ervaringen? Of gaan we weer snel terug naar (het nieuwe) normaal? Één ding is zeker: de tijd zal het leren!

Lees Meer

Hairstyle

Natuurtinten, combinaties van warme en koele tinten in één look, aarde tinten, subtiele kleurnuances, toon op toon kleuringen in combinatie met klassieke schoonheid kapsels, met een natuurlijke valling die tijdloos is: DAT is het totale gevoel voor het haar in de Artistic Minimalistic trend collectie voor TRINITY haircare.

In het aankomende herfst en winter seizoen zal het gaan om dicht bij de natuur te zijn en om het creëren van klassieke en artistieke kapsels en styling om de natuurlijke schoonheid van een vrouw te omarmen.

Natuurtinten in de aardetinten richting als basis voor iedere haarkleur. Welke koel of warm kan zijn, afhankelijk van de wens van de klant, de vorm van het gezicht of de kleur van de huid. Door het combineren van verschillende kleurnuances ( vaak 3 of meerdere) en door het combineren van koele en warme tinten in hetzelfde kapsel, zorgt dit voor een mooi, maar subtiel kleurpalet. Dit creëert diepte, zachte kleurverschillen en vele mooie toon op toon kleur effecten.

Fashion

De fashion bij de Artistic Minimalistic trend collectie van TRINITY haircare heeft een duidelijke eenheid en visie, maar is zoals bij ons altijd gebruikelijk is, verdeeld over 2 verschillende looks.

De visie van deze trend collectie en een duidelijke MEGA trend in de fashion vandaag de dag, is een capsule garderobe te creëren: begin met de juiste, toch minimalistische basis met tijdloze basics, misschien zelfs klassieke tijdloze kleding en combineer dit met niet teveel, maar toch behoorlijke statement stukken en start met mixen en matchen! Op deze manier kun je absolute meer met minder creëren!
Het doel is om keuzes te maken en doelbewust en bewuster te kopen, zodat je duidelijk nadenkt voordat je wat koopt. Niet teveel kleding, maar precies de juiste kleding!

In de overkoepelende richting zijn er verschillende dingen die we in beide looks zien: tone op tone kleuren met natuurtinten, zelfs in denim looks. PU-leren kleding voor de tijdloze en vrouwelijke touch. En wijde mouwen die je zowel lang kan dragen en naar boven geschoven, voor het ultieme “puffy” effect.

Kijkend naar Look 1 zie je de natuurtinten en de gedachten aan natuur, gecombineerd met klassieke lijnen en de minimalistische aanpak. Het PU-leer in combinatie met andere stoffen en wijde, puffy mouwen, geeft deze look een zeer vrouwelijke en zelfs rijke en meer gedefinieerd gevoel.

Look 2 heeft daarentegen een duidelijke denim fashion look, waar denim al lang een naam heeft opgebouwd als een long-lasting stof, heeft deze look een zeer vrouwelijke en een tikkeltje ruige, maar zeer rijk gevoel.
Denim startte lang geleden als een lang houdbare stof voor de werkers in een fabriek, maar langzaamaan is dit veranderd in een duidelijke fashion stof, zelfs met vrouwelijke lijn en rondingen.

Make Up

De make up voor de Artistic Minimalistic trend collectie van TRINITY haircare kan het beste omschreven worden als subtiel en clean, een duidelijke lijn van minimalistische lijnen en een terugblik naar de sixties make up, maar dan met een knipoog.

De minimalistische make up aanpak is duidelijk te zien in de foundation en de nude lippen. De basis van de make up heeft dezelfde visie als in de fashion: een goede en duidelijke basis met de juiste producten, welke je kan combineren met veel verschillende uitgesproken details.
Be more with less!

In dit geval zijn de make up statements te zien met een duidelijke en expressieve eyeliner in gepoederde kleuren die matchen met de fashion looks. En aan de andere kant highlights en glossy effecten bij de jukbeenderen.

Artistieke twists in de make up matchen uiteraard met de artistieke omgeving, al met al het perfecte plaatje voor deze trend collectie Artistic Minimalistic!

Geïnspireerd geraakt door deze collectie?

Bekijk dan ons volledige cursusprogramma!

Educatie Brochure