Project omschrijving

Evolution Art

FALL – WINTER COLLECTION 2019/2020

De parallele evolutie van vrouwen en kunst heeft door de tijd heen geresulteerd in een diversiteit aan looks en designs welke garant en bol stonden van schoonheid en universeel waren in gevoel en vrouwelijke vormen.

Eclectische bewegingen en intellectuele en expressieve vrijheid gaan hand in hand wanneer je kijkt naar de evolutie van kunst in de laatste eeuwen. Het resultaat is een grote diversiteit van vele tijdloze designs in alle soorten van kunst wereldwijd. Tegenwoordig wordt in de moderne kunst gebruik gemaakt van combinaties tussen functies en structuren, kleuren en vormen in ieder kunstwerk, welke nog meer nadruk legt op het eclectische van de evolutie van kunst.

Wanneer gekeken wordt naar de evolutie van vrouwen is het goed om te zien dat vrouwen het voor elkaar hebben gekregen meer zeggenschap te hebben, meer voor zichzelf op te komen en onafhankelijker te zijn dan vroeger. Er zijn geen beperkingen / grenzen meer, dus vrouwen kunnen zijn wie ze willen en ook horen te zijn. Door deze grote en goede ontwikkeling, zijn vrouwen vrij om te zeggen, te doen en zich te uiten op de manier hoe zij dit zelf willen, wat resulteert in vrouwen in verschillende vormen, maten, functies, expressies zoals moderne kunst in de hedendaagse tijd.

Deze parallele evolutie van vrouwen inspireerde het TRINITY haircare European Artistic Team om een diverse, eclectische en prachtige trendcollectie te maken, welke vrouwelijkheid combineert met sterke design statements en functionaliteit met energieke kleurcombinaties.

Architectonische lijnen gecombineerd met oplichtende kleuren, functioneel design gecombineerd met metallic effecten en revolutionaire vormen gecombineerd met de mooiste looks en haarstijlen: het TRINITY haircare European Artistic Team creëerde met EVOLUTION ART een nieuwe, creatieve, gevarieerde en fashionable trend collectie met futuristische elementen die zich laat vertalen als een hypergekleurde poort naar een andere dimensie.

Hair

Het TRINITY haircare European Artistic Team staat bekend om zijn innovatieve en creatieve trendcollecties, welke gemakkelijk vertaald kunnen worden naar de salons. Ook deze keer is het team er weer in geslaagd om een diverse, vrouwelijke en prachtige trendcollectie neer te zetten. Deze past bij de universele trends voor het herfst & winter seizoen van 2019/2020: EVOLUTION ART!
Diversiteit in functie, structuur en vorm en natuurlijk in lengte, kleur en uiteindelijke coupe.

Maar nog steeds zeer in één lijn en een duidelijke rode draad van architectonische lijnen in combinatie van ongepolijste en frizzy effecten, veel structuur en beweging in het haar, multi gekleurde effecten om diepte en kleurbeweging te creëren. De perfecte mix van verschillende ele-menten die het eclectische van de EVOLUTION ART trendcollectie verhogen en die alle TRINITY haarstylisten van de hele wereld uitdagen om deze richtlijnen te gebruiken voor hun eigen creatieve vertaling en in de praktijk brengen in hun eigen salon!

Tijdloos design gaat heel vaak samen met ongepolijste en ruwe vormen van kunstwerken bij alle soorten van kunst, zoals architectuur, sculpturen en / of bij schilderkunst. Wanneer het vertaald wordt naar het haar, laat de EVOLUTION ART trend collectie haarstijlen en haar looks zien van ongepolijst haar met veel structuur en ruwe effecten, in langer haar, maar ook in kortere haarstijlen. Zelfs in de haarstijlen waar een duidelijke en onderscheidende architectonische lijn in te zien is, zijn deze altijd gecombineerd met ongepolijste en ruwe partijen, welke de haarlook veel structuur en beweging geven.
Wanneer we kijken naar de haarkleur dan kunnen we zeggen dat zelfs in de winter alles geoorloofd is qua kleur, maar toch kunnen we duidelijk zien dat bij het aankomende herfst & winter seizoen geen vaste, solide en één-kleur technieken worden toegepast, maar veel multi-colouring richtingen op 2 verschillende manieren, beiden om diepte te creëren in de haarkleur: de kleinste trend is het om verschillende tone-in-tone effecten toe te passen om diepte en beweging in het haar te creëren, maar de grootste trend is het om contrasterende kleuren toe te passen om duidelijke kleurstatements te maken.

Van multi gekleurde pastel looks tot een deep red velvet kleur met een donkere ondertoon of een licht oplichtend effect: kleurdiepte en kleurexpressie is de sleutel! Het mooie is dat in dit herfst & winter seizoen het gamma aan kleuren zeer breed en zeer gevarieerd is, dit geeft de kleurspecialisten veel ruimte om te spelen met alle mogelijkheden op kleurgebied. Maar: Velvet Red is dé seizoenskleur van TRINITY haircare! Deze kleur kan gemaakt worden met verschillende kleurnummers van alle TRINITY haircare kleurlijnen en kan gecombineerd worden met een donkere ondertoon of licht oplichtende effecten, waar jouw voorkeur naar uitgaat!
In combinatie met make-up en kleding komen de vele verschillende EVOLUTION ART haarstijlen en haarlooks tot leven en verhogen het tijdloze design gevoel, de eclectische kunstbeweging en de futuristische elementen, welke ondersteund worden door de architectonische lijnen en de energetische, expressieve kleurcombinaties, waarbij sommigen een oplichtend effect en sommigen een metallic effect hebben, en dat resulteert in een prachtig en uniek kunstwerk.