Project omschrijving

The Balance of Being

Elk persoon is uniek. Elk individu heeft zijn eigen ka-rakteristieken. Iedereen heeft zijn eigen gewoontes. We hebben allemaal onze verschillen, klein of groot. Onderschat jezelf niet door jezelf met anderen te ver-gelijken. Het zijn juist onze verschillen die ons zo uniek maken.

In het hedendaagse leven, hebben we soms het gevoel dat we in constante interne strijd aan het leveren zijn. Waar of op wat moeten we ons op focussen? Hoe spenderen we onze kostbare tijd zo goed en effectief mogelijk? Hoe komen we er achter dat we de juiste verhouding hebben tussen tijd doorbrengen met vrienden of familie? Hoe creëer je net die juiste werk-leven balans?

Onthoud één ding: Je bent absoluut uniek, net zoals iedereen.

Embrace your inner Goddess

Intuitive

Vrouwen zijn prachtige wezens, elk met hun eigen persoonlijkheid, hun eigen karakteristieken en hun eigen voorkomen. Elke vrouw is een godin, maar niet elke vrouw is zich hiervan bewust en dat is jammer. Sterker nog: de meeste vrouwen combineren de karakteristieken van verschillende godinnen en moeten dit ook op de juiste manier balanceren, afhankelijk van het tijdstip van de dag, de gelegenheid, de stemming waar ze in verkeren, ect.

Elegant

In deze Trend Collectie heeft het European Artistic Team van TRINITY haircare twee elementen gecombineerd: De balans van het zijn en de omarming van jouw innerlijke godin. Voor deze Trend Collectie hebben we 6 type godinnen gekozen, elk met hun eigen karakteristieken en betekenis.

The Goddesses

Aphrodite

Godin van de
Liefde

Persephone

Godin van de
Lente

Artemis

Godin van de
Maan

Athena

Godin van de
Wijsheid

Hera

Godin van het
Huwelijk

Hebe

Godin van de
Jeugd

Omarm jouw innerlijke godin, die uiteraard kan verschillen van dag tot dag, stemming tot stemming of moment tot moment. Het kan zelfs een combinatie van verschillende gevoelens, stemmingen en karakteristieken tegelijk zijn!

Zoals het spreekwoord zegt: Het gaat om de binnenkant! En dat is de essentie van onze NIEUWE Trend Collectie Lente / zomer 2020: de balans van het zijn en het omarmen van onze innerlijke godin
The balance of being - embrace your inner goddess!

The Balance of Being

Geïnspireerd geraakt door deze collectie?

Bekijk dan ons volledige cursusprogramma!

Educatie Brochure