Compleet assortiment

Bij TRINITY haircare bieden we graag een totaalconcept! Met een volledig en uitgebreid assortiment in Colour, Care, Styling, Permanent, Salonservice, Merchandising én met ons herenmerk TAILOR’S Grooming als aanvulling hierop, zijn we de perfecte totaalleverancier voor jouw salon.

Hoogwaardige kwaliteit

We maken gebruik van het beste wat de natuur ons te bieden heeft en de modernste onderzoeksmethoden. Hoogwaardige, stabiele, verfijnde, dierproefvrije en duurzame producten – dat is waar TRINITY haircare voor staat.

Persoonlijke service

Wij hechten veel waarde aan een goede technische en commerciële begeleiding van onze partnersalons. Voor ons is een klant geen nummer, houden we het contact graag persoonlijk én staan we klaar voor onze partnersalons, in goede én in slechte tijden. Dat is partnerschap!

Educatie

Educatie is in onze ogen onmisbaar voor iedere kapper! Op de hoogte zijn van de laatste trends en technieken en jezelf blijven ontwikkelen. Daarom bieden we in onze onze Academy van ruim 200m2 een gevarieerd aanbod aan cursussen, zowel voor knippen als kleuren!

Events

Als familiebedrijf vinden wij het belangrijk om zoveel contactmomenten te creëren met onze partnersalons. Hoe groter de familie, des te gezelliger het is. Daarom organiseren wij jaarlijks meerdere (inter)nationale events en shows voor zowel kleine als grote groepen.

100% Salon exclusief

Vanaf dag 1 heeft TRINITY haircare een belangrijke speerpunt: 100% salon exclusief zijn én blijven! Dat betekent dan ook, dat onze producten NIET verkrijgbaar zijn bij groothandels of webshops. Uitsluitend exclusief bij onze partnersalons!

Ruim 350 partnersalons ging jou voor in de Benelux

NEEM CONTACT MET ONS OP

Join our family now!

Ben jij ook overtuigd van het totaal concept wat TRINITY haircare jou kan bieden? Vraag dan nu vrijblijvend een kennismakingesprek of demonstratie aan en wie weet begroeten wij jou binnenkort als nieuwe partnersalon van TRINITY haircare. Onderstaande partnersalons gingen jou al voor…

0
Partnersalons in de Benelux
0
Aantal likes op Facebook
0
Nieuwe partnersalons in 2020

Hoe gaan wij te werk?

Uiteraard willen wij jou graag zoveel mogelijk kennis en ervaring meegeven om succesvol van start te kunnen gaan met onze producten. Bovendien willen wij er zeker van zijn dat je 100% overtuigd bent van onze toegevoegde waarde aan jouw salon! We volgen daarom altijd onderstaand stappenplan, zodat een geïnteresseerde kapsalon ook weet wat hij/zij kan verwachten.

Kennismaking

Tijdens een afspraak met onze accountmanager, zal hij/zij jou van alle informatie voorzien over ons, ons merk en onze producten.

Demonstratie

Overtuigd geraakt van de toegevoegde waarde voor jouw salon? Dan plannen we graag een demonstratie op locatie of in onze Academy.

Productuitleg

Bij een succesvolle demonstratie en jouw toezegging om met ons aan de slag te gaan, wordt er zo snel mogelijk een productuitleg gepland.

Start

Nadat de producten zijn geleverd op een door jou gekozen datum en de productuitleg door ons is gegeven, ben je klaar om van start te gaan!

Wat zeggen onze klanten

ONZE PARTNERSALONS OVER ONS

TRINITY is een heerlijk merk, wij werken er jarenlang mee en ik ben er heel tevreden over! De styling, de verf, de verzorgingslijn en de mannenlijn TAILOR'S: alles wat het moet doen, doet het ook. De styling is perfect, voor ieder wat wils. De verf is zacht, mijn klanten met allergieën hebben geen last meer, de kleur dekt mooi, geeft glans en ziet er natuurlijk uit. De verzorgingslijn bevat heerlijke shampoo's en maskers voor ieder haartype. De mannenlijn TAILOR'S is een verwennerij voor de man! Ik kan nog wel even doorgaan, maar waar het elke keer op neer komt is dat dit merk doet wat het belooft en klanten komen er voor terug! Twijfel je als kapper om met een ander merk te gaan werken, dan kan ik je TRINITY zeer zeker aanraden! Wij zijn FAN!
Nicole Prins Erents, Nicole's Kapsalon - Anna Paulowna
Wij zijn nu 5 jaar werkzaam met TRINITY haircare. Een fantastisch merk met een goede uitstraling, super service, geweldige kwaliteit en bovenal salon exclusief. Wat wil je nog meer als partnersalon?! 200% tevreden en mega gek van Kaleid en Dilutioniste 😍 oké klein beetje verslaafd 😉
Debby Martens, Hairstudio BlitzzZ - Gennep
Voor mijn salon wilde ik een leverancier die een totaalpakket Colour, Verzorging en Styling kon aanbieden en goede ondersteuning geeft, zowel in educatie als commercieel. TRINITY haircare heeft veel professionaliteit en kennis van zaken. Bovendien zijn de producten enkel en alleen bij TRINITY haircare verkrijgbaar in een goede prijs/kwaliteit verhouding, wat zeker de verkoop in mijn salon heeft bevorderd. Ik ben erg tevreden over onze samenwerking en trots om lid van de TRINITY Family te zijn!
Inge Mooij, Hairstudio Inge - Enschede
In de loop van de jaren heb ik met verschillende firma's gewerkt, maar TRINITY haircare Benelux steekt er toch echt met kop en schouders bovenuit. Dat komt door de heerlijke en eerlijke producten, die doen waar ze voor staan, maar ook zeker de relaxte en 'normale houding' die de mensen achter TRINITY haircare hebben. Ze geven fijne en goede trainingen en helpen je met alles, van raad tot daad. Kortom: een compleet pakket waar elke kapper blij van wordt😃
Monique Agterberg, Monique's Haargarage - Ijsselstein

Word ook Partnersalon en ontdek wat echte service en kwaliteit betekenen!

PARTNERSCHAP, SERVICE, KWALITEIT

NEEM CONTACT MET ONS OP