TRINITY haircare – Het Familiegevoel

Er is één relatie op aarde dat alles en iedereen met elkaar verbindt. Iets wat iedereen een thuis biedt. Liefde, respect, geluk, vertrouwen, plezier en veiligheid. Deze relatie is FAMILIE! In onze familie vinden we een thuis, kunnen we onszelf zijn, kunnen we samen lachen en huilen en delen we alles waar we ons zorgen over maken. Dit is de essentie van de TRINITY haircare familie!

Totaal niet op internet verkrijgbaar, mijn verkoop is met 45% gestegen!

– Ad Ansems, New Look 013 Tilburg

Onze Filosofie

De filosofie van TRINITY haircare is niet gebaseerd op producten, niet op marketing, niet op business – hoewel ieder bedrijf deze zaken nodig heeft om te overleven. Echter, TRINITY haircare wil niet alleen overleven! We willen gefundeerd groeien, we willen voorop lopen, we willen ons bedrijf, onze producten en onze ideeën delen. Maar het belangrijkste: we willen jou deel laten uitmaken van de TRINITY familie!

Onze Geschiedenis

Het familiebedrijf TRINITY haircare Benelux is sinds 2010 importeur en distributeur van het Zwitserse professionele haarcosmeticamerk TRINITY Haircare.

De strakke uitstraling, het totaalconcept, de hoge kwaliteit van de producten én de visie om het merk persoonlijk en salon-exclusief te houden, spraken Robin en Jolanda Schenke dan ook direct aan. Nadat ook de eerste testresultaten in Nederland overweldigend waren, zijn Robin en Jolanda, met de hulp van zijn broer Jeroen, gestart met de exclusieve distributie van TRINITY haircare in de Benelux.

Hoogwaardige kwaliteit

We maken gebruik van het beste wat de natuur ons te bieden heeft en de modernste onderzoeksmethoden. Hoogwaardige, stabiele, verfijnde, dierproefvrije en duurzame producten – dat is waar TRINITY haircare voor staat.

100% salon exclusief

Wij kiezen er heel bewust voor om de producten uitsluitend en exclusief te leveren aan professionele kapsalons. Dat betekent dan ook we ver gaan, soms heel ver, om niet alleen salon-exclusief te zijn, maar het vooral ook te blijven!

Persoonlijke service

Het persoonlijke contact met de klanten is ook iets dat bij TRINITY haircare hoog in het vaandel staat. We noemen onze partnersalons niet voor niets partners. We willen echt meedenken om samen verder te groeien. Samen het merk nog verder uitbouwen en gezamenlijk de business in de salon een boost geven. We bieden daarom service en ondersteuning op maat. Denk bijvoorbeeld aan speciale marketingacties, events, partnerreizen of reclame-uitingen. En, last but not least, uitgebreide ondersteuning in de vorm van persoonlijk advies, seminars, trainingen en shows.

Onze Toekomst

We kijken graag vooruit!

Met ons enthousiaste team, onze enthousiaste partnersalons in de Benelux én een merk die zich voortdurend blijft ontwikkelen, hopen wij de ons de komende jaren verder te ontwikkelen. Wij zullen er ook alles aan doen om onze partnersalons de beste service te (blijven) verlenen!

Swiss Colour Company

TRINITY Haircare is van oorsprong een Zwitsers merk dat trots is op de oorsprong en de kenmerken die daarbij horen: producten van superieure kwaliteit, een strak, modern en functioneel design, en een sterke focus op het milieu en de natuur. Alle producten worden in een eigen laboratorium in Zwitserland ontwikkeld met als uitgangspunten betaalbare kwaliteit, zo groen mogelijk, dierproefvrij en met de beste ingrediënten. Het assortiment omvat alles wat je in de salon nodig hebt, namelijk styling, care, salonservice en een uitgebreid kleurassortiment. We noemen onszelf dan ook graag de Swiss Colour Company.

Totaal concept

TRINITY Haircare biedt een totaalconcept. Naast alle producten die men nodig heeft om de werkzaamheden in de salon uit te kunnen voeren, bieden we ook de ondersteuning die men nodig heeft om de klanten te bereiken en om zichzelf en de medewerkers te blijven ontwikkelen. In deze tijd volstaat men als merk niet meer door uitsluitend topproducten te leveren. Ook de aanvullende diensten en services, en de mensen achter een merk vormen een belangrijk onderdeel van de beleving. Vanuit die gedachten zetten we ons dan ook graag in voor het milieu en de maatschappij door internationale goede doelen te steunen.

Educatie

De ondersteuning op het gebied van educatie is bij TRINITY haircare zéér uitgebreid. We vinden het belangrijk om kennis over te dragen, dus we bieden een scala aan mogelijkheden. Niet alleen om meer over het merk en de producten te leren, maar ook om de vakkennis steeds verder te vergroten. Dat kan in de eigen salon, maar iedereen is ook van harte welkom in onze grote (internationale) Academy in het hoofdkantoor van de Benelux in Heijen. Hier bieden we een uitgebreid educatieprogramma aan.

Word ook Partnersalon en ontdek wat echte service en kwaliteit betekenen!

PARTNERSCHAP, SERVICE, KWALITEIT

NEEM CONTACT MET ONS OP